Garanti

Vi har 4.000 nætters garanti på vores Coluna madras. Det er 10 år du kan sove godt, så du er klar til at omfavne en ny dag.På alle Coluna puderne har vi 1.000 nætters garanti. Det er 3 år med den bedste komfort og støtte.

Hvad omfatter garantien

Garantien omfatter eventuelle fejl i madrassens eller pudens skumkerne eller betræk, som påvirker madrassens eller pudens funktion og form, på trods af anbefalet instruktion.
Garantien omfatter ikke normal slitage, der vil være forventelig med brug af madrasser og puder.

Godt at vide – om at tage en ny madras eller hovedpude i brug

Det er vores erfaring at det tager lidt tid at vænne sig til at sove med en ny madras eller hovedpude. Årsagen er ofte at din krop skal vende sig af med at bruge den gamle madras eller hovedpude og i stedet bruge den nye madras eller pude.

Typisk skal du bruge mellem 1 og 2 uger til at blive helt dus med et nyt sengeprodukt. Dette er vores erfaring fra vores 20 år indenfor sengeprodukter samt vores store netværk af fysioterapeuter og kiropraktorer som erfaringsmæssigt ved at kroppen skal vænne sig til at sove på en ny og bedre madras og pude.

Godt at vide – om levetiden af din madras og hovedpude

Det er vores erfaring at vi bruger den samme madras igennem mange år. Med den rette beskyttelse af madrassen med rullemadras eller en egentlig protector kan madrassen holde til mange års brug. Derfor giver vi 10 års garanti på vores madras.

Med puder er det lidt anderledes. Vi skifter oftere pude hvilket er en god ting for dit helbred. Undersøgelser viser at efter cirka 3 år er der så meget skidt i en pude at den bør udskiftes hvis du vil sikre en sund og god nattesøvn. Derfor giver vi 3 års garanti på vores puder.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.