FAQ

A: Nej det kan det ikke. Vi er alle forskellige og der er derfor brug for mange forskellige slags senge. Med en seng af memory skum er det dog muligt at lave en madras som passer rigtig mange. Når man ydermere laver en madras med forskellig hårdhed på hver side er der rigtig stor sandsynlighed for at du vil finde dig rigtig godt til rette. Dette er grunden til at vi har lavet en madras med to forskellige hårdheder.
A: En topmadras af memory skum er et ekstra komfort-lag. Topmadrassen øger muligheden for at få en god støtte af både skulder og hofte/numse (de dele som stikker langt ud) og de dele af kroppen som ikke stikker så langt ud. Jævn støtte langs hele kroppen gør det nemt for blodet at flyde frit og dermed maksimere restitutionen og genopladning af batterierne.
A: Med skum har vi muligheden for at lave en pude i enhver facon. Det er derfor muligt at skræddersy en skumpude til et bestemt behov. Derfor er Coluna puderne netop lavet til at understøtte sovestillinger. Orion contour puden har sin bølgede overside for at følge faconen på din nakke og dit hoved når du ligger på siden eller på ryggen. Dermed oplever du den mindste trykpåvirkning af dit hoved, nakke og skulder hvilket giver den sundeste og mest komfortable søvn. Nova kramme puden med skåret skum er lavet specielt til dig som ligger på maven og derfor rigtig gerne vil kramme puden. Fordi det er meget let at ændre faconen på puden er Nova også rigtig god til dig som skifter sovestilling tit og derfor har brug for at puden hele tiden støtter på en ny måde. Vega puden er med sin helt klassiske facon til dig som holder af den traditionelle pudefacon bare fordi…
A: Utallige kundeundersøgelser viser at det er utrolig vigtigt at en madras og en pude er sund for kroppen, giver god støtte og er komfortabel at ligge på og med. På samme måde viser kundeundersøgelser at netop memory skum er rigtig godt til at sikre at madrassen og puden netop er sund for kroppen, giver god støtte og er utrolig komfortabel at ligge på og med. Endelig anbefaler mange professionelle behandlere dig at sove på en memory skum madras og pude så din krop oplever så lille trykpåvirkning som muligt mens du sover. Det giver dig nemlig en så sund og komfortabel søvn.
A: Tværtimod. Memory skum puder er for alle. Faktisk giver memory skum en helt fantastisk støtte af hoved, nakke og skulder hvorfor mange oplever at de sover bedre, er mere friske i løbet af dagen og har mindre hovedpine når de sover med en memory skum pude. Memory skum er helt fra starten af lavet til at mindske trykket på kroppen. Således er memory skum opfundet til NASA allerede i midten af 60’erne så de kunne lave sæderne til raketter og jagerfly så behagelige som muligt for astronauter og piloter.
A: Der er efterhånden rigtig mange valgmuligheder når du skal vælge en madras, topmadras og pude – og det er ikke ligegyldigt hvad du vælger hvis du går op i at få en god nattesøvn. Vi tænker derfor at der er flere ting som du kan tage med i dine overvejelser:
  • Hvilket produkt giver størst fleksibilitet? Er madrassen lavet med to forskellige hårdheder og kan puden reguleres i højden?
  • Er produkter lavet med en høj kvalitet memory skum for at maksimere aflastningen af trykket på dig krop for at sikre dig en god og sund nattesøvn?
  • Køber du produktet hos en erfaren leverandør som har mange års erfaring med at lave sengeprodukter i memory skum?

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.