Om Coluna

Produkter i lækker højkvalitets memory skum som former sig efter din krop, og giver dig den mest optimale støtte af hoved, nakke og skuldre samt resten af kroppen

 

En madras hvor der er plads til alle – du kan blot vende madrassen alt efter om du ønsker at ligge blødt eller mere fast.

 

Justerbare hovedpuder, hvor du selv kan fjerne eller tilføje fyld, så puden matcher dig helt perfekt.

Om at designe og producere kvalitetsprodukter udelukkende med det formål, at kunne give dig den allerbedste nattesøvn. Prisen skulle være på et sådant niveau, at du kun turde drømme om den – og sådan blev det.
Drømmen gik i opfyldelse i 2001, og fik navnet Coluna.
I dag kan du derfor gå på opdagelse i Colunas spændende online univers, og forkæle dig selv med kvalitetspuder og en madras i enkelt design og lækker memory skum. Coluna-produkterne vil hjælpe dig til at opnå en yderst behagelig liggekomfort, og sikrer at du får den mest hensigtsmæssige støtte for din nakke, ryg og hoved – ja for hele din krop.

Hos Coluna er vi passionerede omkring søvn. Vores store viden om den gode søvn og sammenhængen mellem søvn og sengematerialer bruger vi til selv at designe, udvikle og producere vores produkter, så de passer præcis til dig samt dine ønsker og behov. Vi er glade for at kunne byde dig velkommen i Coluna-universet af fantastiske sengeprodukter og inspiration til den perfekte nattesøvn

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.